Gastenboek

Beste bezoeker van deze site en/ of ons vakantiehuis,

Wij zijn benieuwd naar uw mening! Heeft u vragen, opmerkingen, tips, of heeft u gewoon heel erg genoten in onze mooie boerderij? We horen het allemaal heel graag van u via info@vakantiehuisfruitoflife.nl

Hartelijk bedankt voor uw bezoek en graag tot ziens in vakantiehuis "Fruit of Life"!

Fam Borgesius

Geschreven op 20 Apr '18
Wat een heerlijk huis, een fijn weekend gehad! Ondanks frisse dagen toch lekker in de tuin met de trampoline en de kabelbaan! We komen graag terug!

Fam. Peek

Geschreven op 25 Mar '18
Beste Sjaak en Marlène, Wat een heerlijk ruim huis, we hebben enorm genoten van de rust en de vrijheid. Het huis was schoon en goed verzorgd. We hebben met onze familie een heel fijn en gezellig weekend gehad, dank! Tot ziens!

René en Hester

Geschreven op 18 Mar '18
Wij waren al eerder in dit geweldig mooie huis en nu is er boven een prachtige douche bij gekomen, heerlijke luxe! Weer genoten van de fijne gastvrijheid! Dit prachtige vakantiehuis blijft een aanrader voor al wie rust, natuur en vriendelijkheid waardeert! Tot een volgende keer!

Ouke, Jonas, Janna, Albert en Peter

Geschreven op 02 Mar '18
Heel hartelijk dank voor de gastvrijheid. Een heel fijn huis! Ook prettig dat de verwarming het goed doet - met temperaturen van -4 tot -9 - goed op proef gesteld. Gedaan, Herinneringscentrum Westerbork Bezoek aan Meppel en zwembad Wandelen in Drents Friese wold Wie weet tot ziens, we zullen dit huis in ieder geval gaan aanraden!

Annelies, Eveline, Richard, Wendy, Sigge, Monique en Diederik

Geschreven op 15 Feb '18
We hebben heerlijk bij de kachel gezeten, boekjes gelezen, spelletjes gespeeld, koffie gemalen en gedronken. Door bos en heide gelopen en van het uitzicht genoten!! Dank een top huis!

Warner, Stefan, Monique, Jost Geurt jan, Theo, Gezina.

Geschreven op 27 Jan '18
Wat een prachtige locatie en wat een warme en gezellige plek! Veel plezier gehad en heerlijk geslapen. Veel dank voor alle goede zorgen en misschien tot ziens.

Fam. Vermeulen

Geschreven op 05 Jan '18
We hebben een heerlijke tijd gehad in jullie huis. Gezellig met kinderen en kleinkinderen. Weinig vuurwerk en dat was voor ons prettig konden de kleinkinderen gewoon doorslapen. Voor herhaling vatbaar, hopelijk is het dan minder regenachtig!

Peter en Sjoukje

Geschreven op 22 Dec '17
Wat hebben we een heerlijke week gehad in julllie huis. Echt genoten van elkaar, familie en het grote gastvrije huis. Veel ruimte,heerlijke bedden en sfeervol ingericht. We komen graag nog eens terug! Hartelijke groet

Geurtt en Gerdien

Geschreven op 14 Oct '17
Een heerlijke week gehad met prachtig weer. Prachtig huis en tuin om te verblijven Als je van mountainbiken houdt is de rode route bij Diever een aanrader. Mooie natuur in de omgeving om te wandelen en te fietsen

Fam Schelling en Elzinga

Geschreven op 02 Sep '17
Het was heel fijn een weekje in dit huis te verblijven. Heerlijke bedden en alles goed verzorgd, we voelden ons thuis. Heerlijke wandelingen naar de schaapskooi, het blauwe meer en de heide. We komen vast nog eens terug

Leo en MarieAnne

Geschreven op 28 Aug '17
Wat een heerlijk huis om te verblijven. De ruimte, de prachtige tuin, de inrichting en zoveel meer. Goed ide al die spelletjes en boeken die er zijn.nWe voelden ons meteen thuis en hopen terug te komen

Taiwan

Geschreven op 24 Aug '17
This house is beattyfull

Leusden

Geschreven op 20 Aug '17
Prima week gehad, Hartelijke groeten

Fam Paul

Geschreven op 28 Jul '17
Prima week in Drenthe. Geweldig huis, heerlijke tuin en rustig! Dank voor de gastvrijheid.

Bob, Eva en Laura

Geschreven op 21 Jul '17
We voelden ons meteen thuis hier! Wat hebben we genoten van dit huis en de prachtige tuin. Onze dochter 1,5 jaar vond al snel haar draai en heeft genoten van de zandbak en de schommel. Heel erg bedankt. PS de bessen waren heerlijk!!
« 1 2 3