Gastenboek

Beste bezoeker van deze site en/ of ons vakantiehuis,

Wij zijn benieuwd naar uw mening! Heeft u vragen, opmerkingen, tips, of heeft u gewoon heel erg genoten in onze mooie boerderij? We horen het allemaal heel graag van u via info@vakantiehuisfruitoflife.nl

Hartelijk bedankt voor uw bezoek en graag tot ziens in vakantiehuis "Fruit of Life"!

Fam Neeb

Geschreven op 20 Jul '19
Es was sehr schön be ihnen. Schönes und gepflegtes haus. Sehr schön mit kindern und hund! Danke

Fam van der Kruis

Geschreven op 02 Jun '19
Wat een feestje! Prachtig weer en een prachtig huis met alle ruimte en veel groen en comfort. Dank voor de gastvrijheid en rust, we hebben heel erg genoten!! Zo veel ruimte voor iedereen en ook veel ruimte samen aan tafel en buiten, heel fijn! Ps Het blauwe meer zo vlak bij beviel ook heel erg goed!

De pufclub

Geschreven op 26 May '19
Wat hebben wij een formidabel weekend gehad! We hebben genoten van jullie ruime en comfortable accommodatie! Heerlijk alles was goed in orde. Prachtig weer en heerlijk buiten gezeten en lekker gekletst. Zaterdag hebben wij de workshop zilver en zo gedaan, ook dat was een succes

Jord, Marleen, Mathies en Diewertje

Geschreven op 24 May '19
We hebben het hier héél fijn gehad. Ook onze kindjes van 3 en 1 jaar hebben zich hier enorm vermaakt, vooral de fijne tuin! Aanrader met jonge kinderen: Kabouterland in Exloo. Bedankt voor het fijne verblijf

Joke, Manuel, Brigitte, Dave. Liesbeth, Pien en Rob

Geschreven op 07 Apr '19
We hebben genoten van onze tijd in jullie mooie accommodatie. We waren aangenaam verrast door de mooie tulpen en het fruit wat jullie hadden klaar gezet voor ons. Mooie omgeving en het weer zat mee, genoten van Orvelte en Giethoorn. s avonds gezellig rond de open haard gezeten. Bedden lagen heerlijk!

Nelleke en Arie

Geschreven op 31 Jan '19
We hebben plekken nodig die rust en vriendelijkheid uitstralen, we hebben plekken nodig waar we inspiratie vandaan halen, we hebben tijd nodig zodat we kunnen ademhalen, waar miljarden sterren aan de hemel stralen. Zo n plek is hier aan het Holtien, we hebben het al eerder mogen zien en komen heel graag nog weer eens terug!

Wim, Lia, Immeke, Ton,Nelleke, Ferry, Fie en Pim

Geschreven op 05 Jan '19
We hebben genoten van dit mooie huis en de prachtige omgeving! Tips; Orvelte, hunnebedden bij Havelte, lunchen bij de bospub en natuurlijk heerlijk wandelen. Het is een fijn gezellig en ruim huis!

fam Veldhuysen

Geschreven op 28 Dec '18
We hebben deze week erg genoten van dit mooie plekje, het fijne huis en van met elkaar zijn.Een hele leuke plek om kerst te mogen vieren, het boerderijtje is super mooi, s avonds het kacheltje aan met de familie onwijs knus. We zijn naar de herderstocht van Balloo geweest met kerstavond, Groningen bezocht, Westerbork, Diever, Dwingeloo en s ochtends wezen hardlopen in het Dwingelderveld. Allemaal super leuk! Heel erg bedankt, alvast een fijne jaarwisseling en misschien tot ziens! PS een leuke verrassing dat het huis versierd was met kerstspulletjes bij aankomst

Fam Borgesius

Geschreven op 20 Apr '18
Wat een heerlijk huis, een fijn weekend gehad! Ondanks frisse dagen toch lekker in de tuin met de trampoline en de kabelbaan! We komen graag terug!

Fam. Peek

Geschreven op 25 Mar '18
Beste Sjaak en Marlène, Wat een heerlijk ruim huis, we hebben enorm genoten van de rust en de vrijheid. Het huis was schoon en goed verzorgd. We hebben met onze familie een heel fijn en gezellig weekend gehad, dank! Tot ziens!

René en Hester

Geschreven op 18 Mar '18
Wij waren al eerder in dit geweldig mooie huis en nu is er boven een prachtige douche bij gekomen, heerlijke luxe! Weer genoten van de fijne gastvrijheid! Dit prachtige vakantiehuis blijft een aanrader voor al wie rust, natuur en vriendelijkheid waardeert! Tot een volgende keer!

Ouke, Jonas, Janna, Albert en Peter

Geschreven op 02 Mar '18
Heel hartelijk dank voor de gastvrijheid. Een heel fijn huis! Ook prettig dat de verwarming het goed doet - met temperaturen van -4 tot -9 - goed op proef gesteld. Gedaan, Herinneringscentrum Westerbork Bezoek aan Meppel en zwembad Wandelen in Drents Friese wold Wie weet tot ziens, we zullen dit huis in ieder geval gaan aanraden!

Annelies, Eveline, Richard, Wendy, Sigge, Monique en Diederik

Geschreven op 15 Feb '18
We hebben heerlijk bij de kachel gezeten, boekjes gelezen, spelletjes gespeeld, koffie gemalen en gedronken. Door bos en heide gelopen en van het uitzicht genoten!! Dank een top huis!

Warner, Stefan, Monique, Jost Geurt jan, Theo, Gezina.

Geschreven op 27 Jan '18
Wat een prachtige locatie en wat een warme en gezellige plek! Veel plezier gehad en heerlijk geslapen. Veel dank voor alle goede zorgen en misschien tot ziens.

Fam. Vermeulen

Geschreven op 05 Jan '18
We hebben een heerlijke tijd gehad in jullie huis. Gezellig met kinderen en kleinkinderen. Weinig vuurwerk en dat was voor ons prettig konden de kleinkinderen gewoon doorslapen. Voor herhaling vatbaar, hopelijk is het dan minder regenachtig!
« 1 2 3 4